25 Nisan 2010 Pazar

Bursa’da Hayat Televizyonu Dayanışma Yemeği


23 Nisan Cuma akşamı, Bursa’da Hayat Televizyonu dayanışma yemeği gerçekleştirildi. Bursa’da bulunan birçok siyasi parti ve sendika temsilcisinin katıldığı yemekte, işçilerin ve emekçilerin televizyonu olan Hayat Televizyonu’na olan desteğin arttırılması gerektiği vurgulandı.
Bursa BESOB Restoran’da yapılan yemekte; DİSK, KESK, Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri, EMEP, ÖDP ve BDP gibi siyasi partilerin yöneticileri yer aldı. Bunun yanı sıra Yemekte konuşan Emek Partisi Bursa İl Başkanı İsken Yıldız; işçilerin, emekçilerin bütçeleriyle kurulan ve onların mücadeleleriyle güçlenen Hayat Televizyonu’nun; bundan sonraki süreçte de kanalın gerçek sahiplerinin yani işçilerin, emekçilerin mücadelesiyle büyüyeceğini söyledi.
İsken Yıldız’ın konuşmasının ardından gösterilen sine vizyonda, konuklar Hayat Televizyonu’nun 2 yıllık sürecini izlediler. Sine vizyondan sonra sahneye Eğitim-Sen’in müzik grubu çıktı ve etkinlik müzik dinletiyle sona erdi.

Kurumlardan Katılım:

Petrol-İş Aliağa Şube Başkanı İsmail Doğan, Bursa Şube Başkanı Nuri Han, Eğitim-Sen Kestel Temsilcisi Yüksel Hoş, Eğitim Sen Bursa Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özaydın, Emekli-Sen Bursa Şube Başkanı Günay Onayman, SES Bursa Şube Başkanı Candan Coşkun, BES Bursa Şube Başkanı Süleyman Ayyılmaz, Genel-İş Bursa Şube Başkanı Selahattin Atan, Genel-İş Bursa Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aslan, Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Çakır, Birleşik Metal-İş Bursa Şube Yöneticisi Salim İşçi, Birleşik Metal-İş Prizmian İşyeri Temsilcisi Gökhan Aydın, Gemlik CHP Belediye Meclis Üyesi Binali Derin, Tavşanlı Belediye Meclisi Üyesi İsmail Uluçay, Teleferik Halk Meclisi Başkanı Okan Okumuş ve Doğader Başkanı Murat Demir, Gemlik Tuncelililer Derneği Başkanı Yusuf Topçu ve Yöneticileri, BDP İl Başkanı Hüseyin Armağan ve BDP İl Yöneticileri, ÖDP İl Sekreteri Günay Pank

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder