26 Şubat 2009 Perşembe

EMEP Yıldırım Belediye Başkanı Adayı Tanıtıldı


EMEP Bursa İl Örgütü binasında yaptığı basın toplantısıyla 29 Mart seçimlerine katılacak Yıldırım Belediye Başkan adayını ve il genel meclisi adaylarını halka tanıttı. Yıldırım ilçe Belediyesinde Emep listelerinden seçime giren SODAP’ ında katıldığı Toplantıda ilk olarak söz alan Emek Partisi Bursa İl Başkanı İsken Yıldız; kapitlizmin kalbinden gelen bir krizin etkisinde seçimlere girildiğini belirterek, bunun bedelini ödememek için halkın seçimlerde oyunu buna göre vermeleri gerektiğini vurguladı. Bursada yapılan ittifak görüşmelerinden bahseden, Yıldız; yapılmak istenen güçbirliğinin doğru algılanmadığını ve emekçilerin mücadelesini ilerletmek yerine, bazı partilerin kendini ön plana çıkarma çabaları yüzünden bu birlikteliğin uygulanamadığını söyledi. AKP’nin seçim politikasına da değinen Yıldız; insanları aç bırakan, muhtaç eden partilerin seçim dönemlerinde halka kömür, makarna, beyaz eşya dağıtarak bu muhtaçlıklarından yararlandıklarını belirtti.Emek Partisi Bursa İl Başkanı İsken Yıldız’ın ardından söz alan SODAP Temsilcisi Nadir Kırlılar; Bursa’da daha geniş kapsamlı bir birliktelik için mücadele ettiklerini fakat bu sağlanamayınca, gerçek anlamda güçlerini ortaklaştırabilecekleri tek kurumun EMEP olduğunu gördüklerini belirtti.

Bu ortaklığın sınıf adına hayırlı olmasını dileyen Kırlılar, EMEP’le ortaklaştıkları için gururlu ve mutlu olduklarını söyledi. SODAP temsilcisi Nadir Kırlılar’ın ardından söz alan EMEP Yıldırım Belediye Başkanı Adayı Özgür Yılmaz; son günlerde medyanın da etkisiyle, seçimlere sanki iki parti katılacakmış gibi gösterildiğini belirterek, insanların çok daha yakınlarında yer alan doğru seçeneklere sahip olduğunu söyledi.

Belediyeciliği rantçılıktan kurtaracaklarını belirten Yılmaz, belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerini vurguladı.EMEP Yıldırım Belediye Başkanı Adayı Özgür Yılmaz’ın konuşmasının ardından, düzenlenen basın toplantısı sona erdi. (Bursa/ EVRENSEL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder